We ontwerpen samen op uw maat

Een stijl bepalen voor elk type tuin

De stijl van het ontwerp hangt volledig af van verscheidene factoren. Namelijk de ligging van het terrein en het huis, de architectuur en het interieur van het huis, de omgeving , maar ook bevoordeeld de lievelingskleuren en wensen van de klant.
Het kan een strakke, minimalistische tuin met enkel snoeivormen zijn of een romantische tuin met bloemenborders. Of een losse, natuurlijke tuin met bomen, heesters en wilde graspartijen. Of een prairietuin met veel grassen en bloemen die vlinders aantrekken. Of een interessante combinatie van al deze elementen. De tuin kan ook een decoratieve moes - en pluktuin zijn die je rechtstreeks betreed vanuit de keuken.

De tuin kan ook een bepaalde sfeer uitstralen of een vakantiegevoel scheppen. Wie waant zich niet graag in een stukje Provence of aan de kust ?

Bij al deze ontwerp stijlen hoort ook veelal de aanwezigheid van water in de vorm van een vijver of zelfs zwemvijver. Strakke, ondiepe en reflecterende waterpartijen kunnen een meerwaarde geven in je minimalistische tuin. Maar zelfs een vogelbad of fontein kunnen je beleving van je tuin aanzienlijk veranderen.